Batterij

Zelfvoorzienend leven? Met een thuis batterij zet je een stap in de goede richting. 

Durawonen Batterij / Thuisaccu
meer over

Zonne-energie opslaan

Met een thuisbatterij, in combinatie met zonnepanelen, kan je voor 80 procent je eigen stroom opwekken, opslaan en gebruiken. De verwachting is dat dit in de toekomst alleen maar meer wordt. Kortom, met een thuisbatterij kun je de energierekening omlaag brengen en bijdragen aan een beter milieu, zonder concessies te doen aan jouw manier van leven.

de Voordelen

Lagere
kosten

Door overtollige energie die zonnepanelen hebben opgewekt op te slaan, verbruik je minder energie van het net, wat resulteert in een lagere energiefactuur.

Minder
afhankelijk

In de toekomst, bij energietekort en stijgende prijzen, ben jij steeds voorzien van elektriciteit. Je bent daardoor steeds minder afhankelijk van netstroom.

Groene
energie

Je gebruikt groene energie zelf opgewekt via jouw zonnepanelen. Dit is beter voor het milieu en is een duurzame, toekomstgerichte keuze.

Veiligheid
eerst

Het verduurzamen van je woning verbruikt veel stroom. Durawonen kijkt altijd eerst of je huidige meterkast geschikt is om overbelasting van de groepenkast te voorkomen.

de werkwijze

1

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek bij je thuis bekijkt onze duurzaamheidsadviseur de huidige situatie en stelt deze op basis van je wensen een plan op.

2

Offerte

Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat voor jouw woning. Zo heb je gelijk een helder overzicht van de kosten en besparing van je investering.

3

Afspraak & Installatie

Na akkoord op de offerte plannen we in overleg een datum in waarop de thuisaccu geïnstalleerd kan worden. Ons team komt de thuisaccu binnen 1 dag installeren.

4

Zorgeloos genieten

Vanaf nu doet je thuisaccu zijn werk. Alle restenergie wordt hierin opgeslagen om in de avonduren te gebruiken. Heb je nog vragen of loop je ergens tegenaan? Wij staan altijd voor je klaar!

onze topmerken

Huawei Luna Batterij
HUAWEI

LUNA 2000 BATTERIJ

• Opslagcapaciteit van 10kW
• Modulair opgebouwd
• Veilig en betrouwbaar
• Makkelijk opslag vergroten

download productsheet
Solaredge Batterij
SOLAREDGE

Energy Bank 10 kWh

• Plug & Play
• Constante bewaking van het stroomniveau
• Incl. Monitoring Platform

download productsheet
SESSY

Energy Bank 10 kWh

• Plug & Play
• Met elke PV-omvormer te gebruiken
• Relatief lage aanschafprijs

download productsheet

vragen over onze batterijen?

Stroomstoring? Met een thuisaccu voorzie je belangrijke apparaten altijd van stroom.

Persoonlijk advies nodig?

Vul onderstaand formulier in en een van onze duurzaamheidsadviseurs zal zo spoedig mogelijk contact opnemen voor deskundig advies op maat!