Infrarood
verwarming

Verwarmen met stralingswarmte, dat is wat infrarood verwarming doet. Op deze manier verwarm je een kamer volledig elektrisch en met veel comfort. 

infrarood verwarming
meer over

verwarmen met infrarood

Infrarood verwarming is een efficiënte manier van verwarmen, omdat iedere ruimte afzonderlijk wordt verwarmd. Er is dus geen centraal systeem dat de warmte verdeelt. Hierdoor kan je efficiënt omgaan met je energieverbruik en de gasrekening omlaag brengen. 

Infrarood verwarming is zeer gemakkelijk in het gebruik. Panelen kunnen simpelweg aan het plafond of aan de wand worden gemonteerd. Meer dan een regulier stopcontact heb je niet nodig om de panelen aan te sluiten. Benieuwd of jij ook baat hebt met infrarood verwarming? 

de Voordelen

Efficiënt
verwarmen

Met infrarood verwarming kan je iedere ruimte apart verwarmen. Hierdoor bespaar je op je energiekosten.

Voordelig
alternatief

Verduurzamingsmaatregelen kunnen prijzig zijn. Infrarood verwarming is een goedkoop alternatief waarmee je voordelig kan verduurzamen.

Eenvoudig
toepasbaar

Infrarood panelen kunnen gemakkelijk aan het plafond of de muur gemonteerd worden. Je hebt alleen een stopcontact nodig!

Verhoogd
wooncomfort

Bij infrarood verwarmen is er geen tocht, waardoor de kamer gelijkmatig verwarmd wordt. Ook kan je snel warmte toevoegen.

de werkwijze

1

Infrarood aanvraag

Druk op de knop hieronder en vul het infrarood-formulier in. Een adviseur zal vervolgens contact met je opnemen om je wensen te bespreken.

2

Offerte

Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat voor jouw woning. Zo heb je gelijk een helder overzicht van de kosten en besparing van je investering.

3

Afspraak en installatie

Na akkoord op de offerte plannen we in overleg een datum in waarop de infrarood panelen geïnstalleerd kunnen worden. Ons team komt ze binnen 1 dag installeren.

4

Zorgeloos genieten

Vanaf nu doet je infrarood verwarming zijn werk. Je huis wordt elektrisch verwarmd. Heb je nog vragen of loop je ergens tegenaan? Wij staan altijd voor je klaar!

onze topmerken

magnum infrarood verwarming
MAGNUM

VERWARMINGSPANEEL 300W

• Eenvoudig te installeren
• Snel op temperatuur
• Voor wand en plafond
• Warmte tegen laagste energiekosten

download productsheet
herschel infrarood verwarming
HERSCHEL

VERWARMINGSPANEEL MOBIEL

• Te verplaatsen binnenshuis
• Snel op temperatuur
• Voor wand en plafond
• Warmte tegen laagste energiekosten

download productsheet

vragen over onze warmtepomp?

deskundig

Advies
op maat