meterkast

Is de meterkast oud of bevat het nog smeltzekeringen? Dan is dit het moment om je groepenkast te vervangen.

meterkast groepenkast durawonen
meer over

duurzame energie

De meterkast is het meest essentiële onderdeel van een elektrische woning. In de praktijk blijkt dit helaas ook het meest onderbelichte onderdeel te zijn. Een onwenselijke situatie met kans op brandgevaar. 

Wanneer zonnepanelen in combinatie met een laadpaal worden geïnstalleerd, dan kan het zijn dat de huidige groepenkast niet toereikend is voor het vermogen dat deze installatie vergt. Een verouderde meterkast of groepenkast met te lage capaciteit kan in zo’n geval brandgevaar met zich meebrengen. Benieuwd of jouw groepenkast geschikt is voor elektrisch wonen?

de Voordelen

Geen
brandgevaar

Door het vervangen van je meterkast vermijd je de kans op kortsluiting, en zo ook de kans op brandgevaar in je groepenkast.

Gereed voor
de toekomst

De meterkast van de toekomst moet meer apparaten met grotere stromen kunnen geleiden. Laat uw huidige situatie beoordelen en uitbreiden.

Vakkundig
advies

Wij helpen u bepalen hoe hoog uw toekomstige energiebehoefte zal zijn. Dit kan het verschil maken tussen een nieuwe groep of nieuwe meterkast.

Hart van de
installatie

De meterkast is het hart van de installatie. Zonder een gezond hart kan de rest niet optimaal werken. De juiste meterkast zorgt voor optimale duurzaamheid.

de werkwijze

1

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek bij je thuis bekijkt onze duurzaamheidsadviseur de huidige situatie en stelt deze op basis van je wensen een plan op.

2

Offerte

Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat voor jouw woning. Zo heb je gelijk een helder overzicht van de kosten en besparing van je investering.

3

Afspraak en installatie

Na akkoord op de offerte plannen we in overleg een datum in waarop de meterkast geïnstalleerd kan worden. We installeren de meterkast binnen 1 dag.

4

Zorgeloos genieten

Vanaf nu doet je meterkast zijn werk. Je kan veilig al je elektrische apparaten gebruiken zonder brandgevaar. Heb je nog vragen? Wij staan altijd voor je klaar!

onze topmerken

eaton meterkast groepenkast
EATON

GROEPENKAST SYSTEEM 55

• Modern en compact
• Eenvoudig uitbreidbaar
• PV-ready groepenkast
• Bescherming tegen brandrisico

download productsheet
vision meterkast
HAGER

VISION 3-fASE GROEPENKAST

• Gemakkelijke montage
• Dubbel geïsoleerde afdekdoppen voorkomen doorslagspanning
• Al ruim 25 jaar doorontwikkeld

download productsheet
abb meterkast groepenkast
ABB

FLEXIBELE GROEPENKAST

• Eenvoudig installeren
• PV-ready groepenkast
• Laadpaal veilig aansluiten
• Makkelijk kookgroepen creëren

download productsheet

vragen over onze meterkasten?

Met een betrouwbare meterkast hoef je je geen zorgen te maken over brandgevaar.

Persoonlijk advies nodig?

Vul onderstaand formulier in en een van onze duurzaamheidsadviseurs zal zo spoedig mogelijk contact opnemen voor deskundig advies op maat!