junior monteur

Iedere dag ga jij bij onze klanten langs om een nieuwe installatie te plaatsen. Zo help jij met het verduurzamen van woningen. 

samen verduurzamen

Van 0 tot 100% elektrisch. Dat kan met onze duurzame oplossingen. Zo helpen wij gezinnen aan een elektrische woning, waarbij ze zelf energie opwekken. 

Wij werken met een team van hardwerkende, gecertificeerde werkkrachten om Nederland toekomstbestendig te maken. Hierbij investeren we graag in de toekomst van onze medewerkers. Met ons interne opleidingstraject en onze focus op ontwikkeling kan iedereen de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen de duurzaamheidssector. 

wat ga jij doen?

Als Junior Monteur werk je nauw samen met andere installatie- of montagemonteurs. Samen met je meerdere ben jij er verantwoordelijk voor dat de installatie goed en veilig uitgevoerd wordt, want bij Durawonen staan wij voor hoge kwaliteit installaties. Hierbij adviseer je klanten over het onderhoud van hun installatie. Deze technische kennis weet jij op een begrijpelijke wijze over te brengen, zodat het klanten volledig duidelijk is wat hen te wachten staat. Na het installeren loop je alles samen nog een keer na ter controle, waarbij jij alles ziet: van een moertje wat niet helemaal vast zit tot een zonnepaneel wat niet 100% veilig gemonteerd is. Jij en je collega’s gaan pas weg bij de klant als alles goed geïnstalleerd is en gebruiksklaar is voor de klant.

wij zoeken...

Een technische medewerker met ambitie. Werkervaring hoef je nog niet te hebben, want wij leiden je maar al te graag op. Ambitie en motivatie kan hier echter niet bij ontbreken. Als jij klaar staat om hard te werken, staan wij klaar om jouw carrière naar een nieuw niveau te tillen. Je werkt niet alleen hard, maar ook secuur. Het is namelijk van groot belang dat onze installaties van goede kwaliteit zijn en 100% veilig geïnstalleerd worden.

Daarnaast heb je:

wat wij bieden

Bij Durawonen investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Naast een marktconform salaris, bieden wij jou daarom de mogelijkheid tot extra opleiding en is er altijd ruimte om door te groeien in de duurzaamheidssector. Je komt te werken in een ambitieus en hecht team, die dagelijks vanuit een nieuw kantoor Nederland toekomstbestendig te maken.

benieuwd naar onze andere functies?

7E4A4285

Sluit jij je aan bij het team van Durawonen?

Solliciteer nu, dan plannen we gauw een eerste kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor!

Kom jij ons team versterken?

Laat ons weten waarom jij denkt dat je goed in ons team past!