project manager

Zorg ervoor dat ieder project van begin tot eind in de puntjes verzorgd is en tijdig opgeleverd wordt. 

samen verduurzamen

Van 0 tot 100% elektrisch. Dat kan met onze duurzame oplossingen. Zo helpen wij gezinnen aan een elektrische woning, waarbij ze zelf energie opwekken. 

Wij werken met een team van hardwerkende, gecertificeerde werkkrachten om Nederland toekomstbestendig te maken. Hierbij investeren we graag in de toekomst van onze medewerkers. Met ons interne opleidingstraject en onze focus op ontwikkeling kan iedereen de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen de duurzaamheidssector. 

wat ga jij doen?

Als Project Manager is het jouw verantwoordelijkheid om hoogwaardige projecten binnen budget en tijdig op te leveren. Op basis van de soort installatie kies jij het juiste installatieteam om het project uit te gaan voeren. Hierbij bewaak je de voortgang van het project op locatie en ben jij actief bij ieder projectoverleg aanwezig. Zo kun jij de stakeholders van ieder project goed te woord staan. Jij schakelt tussen alle verschillende partijen en zorgt dat de randvoorwaarden van ieder project op orde zijn. Heb je alle juiste documenten? Zit je binnen begroting? Hebben alle stakeholders de benodigde documentatie zodat zij aan de slag kunnen? Zo zorg jij ervoor dat ieder project tot in de puntjes verzorgd wordt.

wij zoeken...

Een georganiseerde kracht die altijd zijn zaakjes op orde heeft. Voor jou is geen project een te grote uitdaging. Je bijt je er met je tanden in vast en laat pas los wanneer je zeker weet dat het project naar alle tevredenheid is opgeleverd. Hierbij weet jij met jouw sterke communicatie alle betrokken partijen up to date en tevreden te houden. Zo help jij met ieder project die je oplevert mee om Durawonen een stap verder te brengen.

Daarnaast heb je:

wat wij bieden

Bij Durawonen investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Naast een marktconform salaris, bieden wij jou daarom de mogelijkheid tot extra opleiding en is er altijd ruimte om door te groeien in de duurzaamheidssector. Je komt te werken in een ambitieus en hecht team, die dagelijks vanuit een nieuw kantoor Nederland toekomstbestendig te maken.

benieuwd naar onze andere functies?

7E4A4285

Sluit jij je aan bij het team van Durawonen?

Solliciteer nu, dan plannen we gauw een eerste kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor!

Kom jij ons team versterken?

Laat ons weten waarom jij denkt dat je goed in ons team past!