sales binnendienst

Sta dagelijks potentiële en bestaande klanten te woord en zorg dat zij het gesprek met een tevreden gevoel afsluiten.

samen verduurzamen

Van 0 tot 100% elektrisch. Dat kan met onze duurzame oplossingen. Zo helpen wij gezinnen aan een elektrische woning, waarbij ze zelf energie opwekken. 

Wij werken met een team van hardwerkende, gecertificeerde werkkrachten om Nederland toekomstbestendig te maken. Hierbij investeren we graag in de toekomst van onze medewerkers. Met ons interne opleidingstraject en onze focus op ontwikkeling kan iedereen de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen de duurzaamheidssector. 

wat ga jij doen?

Als Sales Binnendienst-medewerker kunnen al onze potentiële klanten bij jou terecht met hun vragen. Jij informeert hen over onze duurzame oplossingen, welke oplossingen het best bij hun woning passen en ondersteun jij hen bij de volledig customer journey. Zo probeer jij iedere dag onze (potentiële) klanten tevreden en goed geïnformeerd te houden. Ook doorloop je met klanten alle opties van hun contract en pak jij je verkoopkans hierbij wanneer het kan. Hierbij schakel je met andere afdelingen om te zorgen dat de wensen van de klant goed doorgeschakeld worden.

wij zoeken...

Een klantgerichte medewerker met een vlotte babbel, die maar al te graag klanten wil ondersteunen in hun customer journey. Komt een klant naar jou toe met een slechte ervaring? Dan trek jij alles uit de kast om deze klant gerust te stellen. Bij Durawonen gaan we namelijk een stap verder om de klanttevredenheid te waarborgen. Zo weet jij met je communicatie vaardigheden iedere dag weer onze klanten blij te maken en te helpen. Hierbij durf je ook nog eens je ongezouten mening te geven aan andere afdelingen binnen de organisatie. Jij als aanspreekpunt van de klant weet het beste wat er speelt, door dit te delen met je collega’s kunnen we samen de bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen!

Daarnaast heb je:

wat wij bieden

Bij Durawonen investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Naast een marktconform salaris, bieden wij jou daarom de mogelijkheid tot extra opleiding en is er altijd ruimte om door te groeien in de duurzaamheidssector. Je komt te werken in een ambitieus en hecht team, die dagelijks vanuit een nieuw kantoor Nederland toekomstbestendig te maken.

benieuwd naar onze andere functies?

7E4A4285

Sluit jij je aan bij het team van Durawonen?

Solliciteer nu, dan plannen we gauw een eerste kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor!

Kom jij ons team versterken?

Laat ons weten waarom jij denkt dat je goed in ons team past!