sales buitendienst

Volg warme leads op en voorzie hen van een advies op maat wat aan al hun wensen voldoet!

samen verduurzamen

Van 0 tot 100% elektrisch. Dat kan met onze duurzame oplossingen. Zo helpen wij gezinnen aan een elektrische woning, waarbij ze zelf energie opwekken. 

Wij werken met een team van hardwerkende, gecertificeerde werkkrachten om Nederland toekomstbestendig te maken. Hierbij investeren we graag in de toekomst van onze medewerkers. Met ons interne opleidingstraject en onze focus op ontwikkeling kan iedereen de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen de duurzaamheidssector. 

wat ga jij doen?

Als Sales Buitendienst-medewerker volg jij leads op die hun gegevens bij ons hebben achtergelaten. Je gaat dus mensen benaderen die aan hebben gegeven dat zij interesse hebben in het verduurzamen van hun woning. Je spreekt met hen hun wensen door en informeert hen over de opties. Deze leads houden jou als aanspreekpunt tijdens hun hele klantreis, zodat jij van eerste kennismaking tot het ondertekenen van het contract hen kan ondersteunen.

Aan jou de taak om geïnteresseerden snel en professioneel te woord te staan. Dit kan telefonisch, per mail, maar ook tijdens een (online) schouwing. Het is zaak om de bewoners en hun wensen te leren kennen, zodat jij een persoonlijk advies op maat uit kan brengen.

Om je voor te bereiden op deze gesprekken zal je eerst een interne training volgen, waarin je alles te weten komt over de duurzaamheidssector en de techniek die bij onze dienstverlening komt kijken. Zo ben jij in staat om alle vragen van leads te beantwoorden, zelfs zonder ervaring in de elektrotechniek.

wij zoeken...

Een klantgerichte medewerker met een vlotte babbel, die maar al te graag klanten wil ondersteunen in hun customer journey. Je wordt niet alleen enthousiast wanneer je een nieuwe klant binnenhaalt, maar gaat ook graag een stapje verder om de klanttevredenheid te waarborgen. Een agenda vol afspraken is voor jou geen probleem, jij bent namelijk een kei in het houden van overzicht en het houden aan gemaakte afspraken.

Daarnaast heb je:

wat wij bieden

Bij Durawonen investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Naast een marktconform salaris, bieden wij jou daarom de mogelijkheid tot extra opleiding en is er altijd ruimte om door te groeien in de duurzaamheidssector. Je komt te werken in een ambitieus en hecht team, die dagelijks vanuit een nieuw kantoor Nederland toekomstbestendig te maken.

benieuwd naar onze andere functies?

7E4A4285

Sluit jij je aan bij het team van Durawonen?

Solliciteer nu, dan plannen we gauw een eerste kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor!

Kom jij ons team versterken?

Laat ons weten waarom jij denkt dat je goed in ons team past!