werkvoorbereider

Zorg er persoonlijk voor dat binnenkomende opdrachten vlekkeloos verlopen door alle voorbereidingen te treffen voor onze installatieteams. 

samen verduurzamen

Van 0 tot 100% elektrisch. Dat kan met onze duurzame oplossingen. Zo helpen wij gezinnen aan een elektrische woning, waarbij ze zelf energie opwekken. 

Wij werken met een team van hardwerkende, gecertificeerde werkkrachten om Nederland toekomstbestendig te maken. Hierbij investeren we graag in de toekomst van onze medewerkers. Met ons interne opleidingstraject en onze focus op ontwikkeling kan iedereen de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen de duurzaamheidssector. 

wat ga jij doen?

Als werkvoorbereider zorg jij dat alle opdrachten die bij ons binnenkomen gecontroleerd worden op veiligheid en uitvoerbaarheid. Jij bewaakt hiermee de veiligheid en kwaliteit van onze dienstverlening. Ook zorg jij ervoor dat we voor alle opdrachten de juiste materialen in huis hebben en ben jij de contactpersoon voor de installatieteams die onze klussen uitvoeren. Tijdens dit gehele proces zorg jij dat de administratie altijd op orde is en denk je mee over de efficiëntie van onze werkwijze.

wij zoeken...

Een administratieve duizendpoot die alle binnenkomende opdrachten analyseert, voorbereid en klaarstoomt voor de installatieteams. Als eerste aanspreekpunt van deze teams weet jij altijd het overzicht te behouden en helder te communiceren. Hierbij is het voor jou geen moeite om vooruit te denken en mogelijke risico’s in te perken.

Daarnaast heb je:

wat wij bieden

Bij Durawonen investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Naast een marktconform salaris, bieden wij jou daarom de mogelijkheid tot extra opleiding en is er altijd ruimte om door te groeien in de duurzaamheidssector. Je komt te werken in een ambitieus en hecht team, die dagelijks vanuit een nieuw kantoor Nederland toekomstbestendig te maken.

benieuwd naar onze andere functies?

7E4A4285

Sluit jij je aan bij het team van Durawonen?

Solliciteer nu, dan plannen we gauw een eerste kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor!

Kom jij ons team versterken?

Laat ons weten waarom jij denkt dat je goed in ons team past!