zonnepanelen installateur

Ga dagelijks op pad met collega’s om op zowel schuine als platte daken zonnepanelen te installeren. 

samen verduurzamen

Van 0 tot 100% elektrisch. Dat kan met onze duurzame oplossingen. Zo helpen wij gezinnen aan een elektrische woning, waarbij ze zelf energie opwekken. 

Wij werken met een team van hardwerkende, gecertificeerde werkkrachten om Nederland toekomstbestendig te maken. Hierbij investeren we graag in de toekomst van onze medewerkers. Met ons interne opleidingstraject en onze focus op ontwikkeling kan iedereen de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen de duurzaamheidssector. 

wat ga jij doen?

Als Zonnepanelen Installateur ga jij dagelijks op pad om samen met collega’s zonnepanelen te installeren op zowel schuine als platte daken. Hierbij staat hoge kwaliteit en veiligheid voorop. Je zorgt dat de installatie tot in de puntjes verzorgd is en dat de klant op de hoogte is van het onderhoud van de installatie. Deze technische kennis weet jij zo over te brengen, dat het voor de klant volledig duidelijk is waar hij/zij aan toe is. Na afronding van de installatie doe jij altijd een laatste check waarbij je op de kleinste details let. Je gaat dan ook pas naar huis als je zeker weet dat de installatie 100% afgerond is.

wij zoeken...

Een technische kracht zonder hoogtevrees. Je werkt graag in de buitenlucht en hebt graag contact met klanten. Hierbij kan je goed in een team werken, maar heb je ook een flinke dosis zelfstandigheid. Je hoeft hierbij nog geen werkervaring te hebben met zonnepanelen, zolang je een technische achtergrond hebt!

Daarnaast heb je:

wat wij bieden

Bij Durawonen investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Naast een marktconform salaris, bieden wij jou daarom de mogelijkheid tot extra opleiding en is er altijd ruimte om door te groeien in de duurzaamheidssector. Je komt te werken in een ambitieus en hecht team, die dagelijks vanuit een nieuw kantoor Nederland toekomstbestendig te maken.

benieuwd naar onze andere functies?

7E4A4285

Sluit jij je aan bij het team van Durawonen?

Solliciteer nu, dan plannen we gauw een eerste kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor!

Kom jij ons team versterken?

Laat ons weten waarom jij denkt dat je goed in ons team past!